Vrienden van de SEL

Word vriend van de SEL!

Woon je ook graag in een levendig dorp waar van alles te doen is? Word dan Vriend van de SEL, de Stichting Evenementen Landsmeer.

Door een jaarlijkse bijdrage van (minimaal) € 50,00 ondersteun je de activiteiten van de SEL op een structurele manier; maak je de Sport- en Feestweek en de Kerstmarkt mede mogelijk en zorg je voor een stukje continuïteit.

De SEL is een onafhankelijk stichting die door een aantal betrokken Landsmeerse vrijwilligers wordt gedragen.

De doelstelling van de stichting is het faciliteren, promoten, coördineren en organiseren van allerlei evenementen in Landsmeer. De SEL biedt ondersteuning aan organisaties, particulieren en verenigingen op het gebied van vergunningen, administratie en/of publiciteit bij het organiseren van een evenement. Ook houdt de SEL een evenementenkalender bij op www.evenementenlandsmeer.nl.

Op deze manier wil de SEL de saamhorigheid in Landsmeer vergroten en bijdragen aan het creëren van een ‘wij-gevoel’ in het dorp.

Vrienden van de SEL:

–       worden als zodanig vermeld op de website;

–       krijgen een jaarverslag van de SEL;

–       worden uitgenodigd voor eigen evenementen van de SEL.

De bijdrage kan gestort worden op rekeningnummer 1279.22.466 t.n.v. Stichting Evenementen Landsmeer. Indien gewenst stuurt de SEL een factuur ten bedrage van de bijdrage.