Bestuur

Evenementen Landsmeer bestaat uit de volgende vrijwilligers
Judith Koster - Voorzitter
Judith is geboren en getogen in Landsmeer. Moeder van 2 kinderen (Lars 7 en Marit 5). Zij werkt als directiesecretaresse bij Stichting Sirius in Amsterdam Zuidoost. Naast haar werk is zij bestuurslid bij de Volleyclub VCWaterland in Landsmeer, bij VVC’92 in Wormer en actief in de MR van de Augustinusschool. Na herhaalde verzoeken van de SEL leden is Judith sinds 2015 actief bij de SEL. Zij vindt het leuk om een actieve bijdrage te leveren bij de organisatie van de verschillende evenementen in Landsmeer.
Carolien van der Spek - Secretaris
Ernst Schaap - Bestuurslid
Yvette Schotsman - Bestuurslid
 
Gerrit Wals - Adviseur Markten
Gerrit is voor de meesten geen onbekende in Landsmeer! Zijn kraam op de markt van Landsmeer met kaasspecialiteiten zal door velen bezocht zijn. Gerrit is ook een echte geboren en getogen Landsmeerder, die al bij veel evenementen een vinger in de pap heeft gehad. Vooral bekend zijn de kerstmarkten, die hij in het verleden samen met zijn kompanen heeft georganiseerd. Gerrit is het letterlijke gezicht van de Witte Kerstmarkt, die de SEL sinds 2011 organiseert.

De bestuursleden zijn allen inwoners van Landsmeer en hebben grote affiniteit en bekendheid met het dorp. Mocht je interesse hebben in een (bestuurs)functie of een adviserende rol binnen de SEL, laat ons dit weten via info@evenementenlandsmeer.nl!