Evenementen Landsmeer bestaat uit de volgende vrijwilligers

Niels Bonenkamp - Voorzitter
Niels werkt momenteel bij de Academy for Digital Entertainment van NHTV in Breda. Als programmanager is hij daar verantwoordelijk voor de masteropleidingen en het subsidie- en contractonderzoek. Daarnaast is hij actief als zelfstandig projectmanager, kwartiermaker en initiatiefnemer van allerlei projecten. Sinds maart 2014 is Niels gemeenteraadslid. Eerder werkte hij jarenlang in de internationale evenementenindustrie. Dat is ook één van de redenen dat hij zich spontaan heeft aangemeld bij de SEL toen deze werd opgericht in 2011.
Manon Boonstra - Penningmeester

Manon heeft een jarenlange ervaring in de financiële administratie en is sinds oktober 2009 begonnen met haar eigen bedrijf; Smart 4u administraties. Hier adviseert en ondersteunt zij diverse bedrijven met hun boekhouding. Daarnaast heeft zij ervaring met de organisatie van diverse evenementen en vindt zij ook dat er weer wat meer gezelligheid in Landsmeer mag komen. Voor SEL zal zij de noodzakelijke inspanningen verrichten om alle financiële zaken goed op orde te houden.

Alieke Keizer - Schaap - Bestuurslid

Sinds 2012 woont Alieke in Landsmeer en is moeder van Jonah (2013) en Adam (2017). Op aanraden van vrienden uit Landsmeer heeft ze zich aangesloten bij de SEL om te kunnen bijdragen aan leuke evenementen in het dorp. Alieke heeft bij Hotel Arena in Amsterdam events georganiseerd en geeft nu als EigenWijsjes kinderyoga en organiseert theatervoorstellingen voor kinderen. 

Judith Koster - Bestuurslid
Judith is geboren en getogen in Landsmeer. Moeder van 2 kinderen (Lars 7 en Marit 5). Zij werkt als directiesecretaresse bij Stichting Sirius in Amsterdam Zuidoost. Naast haar werk is zij bestuurslid bij de Volleyclub VCWaterland in Landsmeer, bij VVC’92 in Wormer en actief in de MR van de Augustinusschool. Na herhaalde verzoeken van de SEL leden is Judith sinds 2015 actief bij de SEL. Zij vindt het leuk om een actieve bijdrage te leveren bij de organisatie van de verschillende evenementen in Landsmeer.
Yvette Schotsman - Bestuurslid
 
Cees Hartman - Adviseur Media
Cees is als online media adviseur aan de SEL verbonden. Cees is geboren en getogen in Landsmeer. Hij werkt als freelancer onder de naam HartmanVideoproducties en als Online Communicatie en Marketing consultant. Binnen de SEL houdt hij zich bezig met onder andere de website, sociale media kanalen en video’s.
Richard Quakernaat - Algemeen Adviseur
Richard is werkzaam als wethouder in Landsmeer. Naast zijn werk in de ICT-sector is hij meer dan 10 jaar voorzitter geweest van volleybalclub VCW, bestuurslid van de BVL en de Rotaryclub Amsterdam/Landsmeer. Zijn interesse en passie is het wel en wee in Landsmeer. In de afgelopen jaren is hij vaak betrokken geweest bij de organisatie van allerlei evenementen in Landsmeer.
Gerrit Wals - Adviseur Markten
Gerrit is voor de meesten geen onbekende in Landsmeer! Zijn kraam op de markt van Landsmeer met kaasspecialiteiten zal door velen bezocht zijn. Gerrit is ook een echte geboren en getogen Landsmeerder, die al bij veel evenementen een vinger in de pap heeft gehad. Vooral bekend zijn de kerstmarkten, die hij in het verleden samen met zijn kompanen heeft georganiseerd. Gerrit is het letterlijke gezicht van de Witte Kerstmarkt, die de SEL sinds 2011 organiseert.

De bestuursleden zijn allen inwoners van Landsmeer en hebben grote affiniteit en bekendheid met het dorp. Mocht u interesse hebben in een (bestuurs)functie of een adviserende rol binnen de SEL, laat ons dit weten via info@evenementenlandsmeer.nl